Kranten Vergelijken: Jouw weg naar de Beste Krantendeals!

Kranten Vergelijken: Jouw Gids naar de Beste Krantendeals! Ben je een nieuwsliefhebber op zoek naar de perfecte krant die past bij jouw leesbehoeften én budget? Zoek niet verder! Met onze gloednieuwe website, bieden we je een eenvoudig en effectief platform waar je alle krantabonnementen kunt vergelijken. Van lokale dagbladen tot landelijke toppers, we hebben ze…

Lees verder!
Telegraaf logo krant aanbieding

De Telegraaf
Eerste Editie: 1 januari 1893
Tabloid formaat

De Telegraaf aanbiedingen

Op deze pagina vind u alle actuele Telegraaf krantaanbieding. Deze pagina wordt regelmatig ge-update om uw nieuwe aanbiedingen te kunnen doen. Bekijk dan onderaan deze pagina alle actuele acties en kies een actie die bij u past!

Telegraaf abonnement aanbiedingen. Op deze pagina vind u alle huidige acties en kortingen van de telegraaf krant.
Telegraaf abonnement aanbiedingen

Uitzonderlijke Telegraaf Aanbiedingen

Geniet van het laatste nieuws, onbeperkte toegang tot premium artikelen en nog veel meer met onze exclusieve Telegraaf abonnementen. Met aantrekkelijke kortingen en abonnementen op maat, heeft u alles in handen om uw nieuwsgierigheid te stillen en op de hoogte te blijven van wat er in de wereld gebeurt.

Verschillende Abonnementsmogelijkheden

Bij Telegraaf, begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom bieden we verschillende abonnementen aan die bij uw specifieke behoeften passen:

  • Compleet Abonnement: Ontvang alle edities zowel op papier als digitaal en geniet van onbeperkte toegang tot het online archief en premium artikelen.
  • Zaterdag + Digitaal Abonnement: Ontvang alle edities digitaal en de zaterdagkrant op papier, samen met onbeperkte toegang tot het online archief en premium artikelen.
  • Digitaal Abonnement: Ontvang alle edities digitaal met onbeperkte toegang tot het online archief en premium artikelen.

Waarom De Telegraaf?

De Telegraaf staat bekend als de grootste en meest populaire krant in Nederland, en biedt een unieke combinatie van entertainment en serieuze journalistiek. Of je nu op zoek bent naar financieel nieuws, politiek nieuws, sportupdates of entertainmentnieuws, De Telegraaf heeft het allemaal.

Exclusieve Toegang tot Magazines

Met het abonnement krijgt u ook toegang tot onze exclusieve weekendmagazines, VROUW en VRIJ. VROUW is een uniek magazine dat zich richt op de Nederlandse vrouw, terwijl VRIJ zich focust op lifestyle, reizen, eten en drinken, en wonen.

Stel je Eigen Telegraaf Abonnement Samen

Bij De Telegraaf kun je jouw abonnement volledig op maat samenstellen. Kies of je jouw nieuws liever digitaal of ook op papier ontvangt en beslis vervolgens hoe lang je je wilt vastleggen: 1, 2 of 3 jaar. Hoe langer het abonnement, hoe hoger de korting die je ontvangt!

Korting en Acties

We waarderen onze lezers en om dit te laten zien, bieden we aantrekkelijke kortingen op lange termijn abonnementen. Ongeacht of je kiest voor een compleet, zaterdag, of digitaal abonnement, je kunt genieten van aanzienlijke kortingen.

Klantenservice

Onze klantenservice staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Of het nu gaat om het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen, verhuizingen of bezorgklachten, we zijn er om u te helpen.

Neem deel aan de Telegraaf familie en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, terwijl je profiteert van onze geweldige aanbiedingen en kortingen. Kies vandaag nog het abonnement dat bij je past!

Over De Telegraaf

De Telegraaf is het grootste Nederlandse dagblad. Het is een landelijke krant die zes dagen per week verschijnt. De Telegraaf geeft regelmatig cadeau acties voor nieuwe klanten. Dit zijn cadeaus die worden gegeven als welkomstgeschenk bij het afsluiten van een abonnement.

Proefabonnement

Bent u opzoek naar een abonnement met een looptijd tot 9 weken? Bekijk dan onze Telegraaf Proefabonnement pagina voor alle actuele proefabonnement aanbiedingen!

Overzicht van alle actuele telegraaf aanbiedingen: