VARAgids jaarabonnement met korting

Ontdek nu het VARAgids jaarabonnement met een speciale korting! Als u op zoek bent naar een televisiegids met een breed scala aan programma’s, boeiende interviews en interessante achtergrondverhalen, dan is het VARAgids jaarabonnement de ideale keuze voor u. Met deze exclusieve aanbieding kunt u nu profiteren van een aantrekkelijke korting op uw abonnement. Met het…

Lees verder!
vara tv-gids aanbiedingen voor abonnement logo

VARAgids: Uw Wekelijkse TV-Compagnon!


Vindt u het moeilijk om de pareltjes te ontdekken tussen het uitgebreide aanbod van televisieprogramma’s? Met de VARAgids, onderdeel van BNNVARA, ontdekt u gemakkelijk de crème de la crème van televisie, series en documentaires, compleet met diepgaande interviews en reviews.

grappige plaatje van jongetje dat de vara televisiegids aanbieding leest voor een oude televisie.
  • Alleen maar op papier: Laat de VARAgids wekelijks bij u thuisbezorgen. Geniet van het klassieke bladeren en ontdek de televisiewereld. Meld u nu aan en krijg een verrassend welkomstcadeau!
  • Alleen maar digitaal: Met de digitale VARAgids heeft u altijd en overal de laatste TV-tips bij de hand. Schrijf u nu in voor de voordeligste keuze!
  • Op papier én digitaal: Haal het maximale uit uw televisie-ervaring. Word nu abonnee en krijg een speciaal welkomstgeschenk!

Exclusieve Korting & Cadeau Actie bij de VARAgids!

Zij waarderen bij BNNVARA elke abonnee. Daarom bieden ze regelmatig acties aan waarbij u kunt genieten van aantrekkelijke kortingen en welkomstgeschenken. Of uw voorkeur nu uitgaat naar de papieren gids, de digitale versie of een combinatie van beide, er is altijd een perfecte aanbieding die op u wacht.