New Scientist magazine met korting: Duik dieper in de wereld van wetenschap.

Stap in de fascinerende wereld van wetenschap en technologie met New Scientist, het toonaangevende tijdschrift dat zich toelegt op het ontdekken en uitleggen van het nieuwste wetenschappelijk onderzoek. Of je nu een wetenschapper, student, of gewoon nieuwsgierig bent, New Scientist prikkelt je geest met baanbrekende inzichten, diepgaande analyses en boeiende verhalen uit alle hoeken van…

Lees verder!

New Scientist tijdschrift aanbiedingen:

Tijdschrift abonnement met kado. Op deze pagina vind u alle tijdschrift abonnementen waarbij uw korting of een cadeau ontvangt, Het standaard kadobijabo plaatje zie je hier met in zijn hand een open tijdschrift dat hij aan het lezen is.

Dompel jezelf onder in de wereld van baanbrekende wetenschap en technologie met New Scientist. Dit tijdschrift biedt een uitgebreid overzicht van de nieuwste ontdekkingen, onderzoeken en innovaties van over de hele wereld. Met een mix van diepgaande artikelen, prachtige visuals en deskundig commentaar, is het een must-read voor iedereen die nieuwsgierig is naar de toekomst. Sluit je aan en ontvang een welkomstgeschenk dat je denken zal stimuleren.

Algemene Tijdschrift Abonnement Aanbiedingen:

Ontdek de wereld van tijdschriften met onze exclusieve abonnementsaanbiedingen. Van boeiende historische verslagen tot de laatste wetenschappelijke ontdekkingen, onze selectie heeft voor elk wat wils. Verrijk je kennis, inspireer je creativiteit en geniet elke maand opnieuw. Kies jouw favoriet en ontvang een speciaal welkomstgeschenk bij elk abonnement!