Mikro Gids aanbieding

Wil jij graag op de hoogte blijven van wat er in jouw regio gebeurt? Dan is een abonnement op de Mikrogids iets voor jou! Met een abonnement op de Mikrogids ontvang je elke week een nieuw exemplaar met daarin de laatste nieuwtjes, interessante artikelen en leuke aanbiedingen uit jouw regio. Zo ben je altijd op…

Lees verder!

Bekijk hier alle Mikro Gids TV-gids Aanbiedingen met cadeaus


Mikro Gids: Meer dan een TV-gids!

Op zoek naar een compact, informatief en compleet weekblad speciaal voor de lezer op leeftijd? De Mikro Gids, sinds 1974 het vertrouwde weekblad van de Katholieke Radio Omroep, biedt u dit allemaal en meer.

  • Een Rijke Geschiedenis: Ontstaan als een betaalbaar alternatief voor het KRO Magazine, blijft de Mikro Gids trouw aan zijn roots door klein en vierkant te blijven, volledig gedrukt in zwart-wit. Maar laat u niet misleiden door het formaat: zij barsten van inhoud!

  • Uitgebreide Content: Naast een grondige televisie- en radio-programmagids, bieden zij artikelen over wonen, lifestyle, gezondheid, aangevuld met boeiende interviews en hersenkrakende puzzels.

  • Online Voorproefje: Op MikroGids.nl kunt u alvast een sneak peek nemen van de artikelen en interviews die in het nieuwste nummer verschijnen. Zo blijft u altijd op de hoogte.

  • Gratis Online Puzzels: Bent u een puzzelliefhebber? Zij bieden elke week nieuwe online puzzels aan, variërend van kruiswoordpuzzels tot woordzoekers en meer. En het beste deel? Ze zijn volledig gratis!

Mikrogids aanbieding, een jongentje zit voor de televisie de tv-gids Mikrogids te lezen. Leuke aanbiedingen. In de style van van gogh getekend.

Speciale Aanbiedingen en Cadeaus bij Mikro Gids!

Mikro Gids waardeert haar lezers en biedt daarom regelmatig speciale acties aan. Van aantrekkelijke kortingen op abonnementen tot welkomstgeschenken voor nieuwe abonnees, zij zorgen ervoor dat u altijd het beste uit uw tv-gids haalt.


Kado’s bij Abonnementen: Een Extraatje voor U!

Iedereen houdt van een fijne verrassing. Wanneer u kiest voor een abonnement, is het ontvangen van een kado niet alleen een blijk van waardering, maar ook een uitnodiging om een nieuw product of service te ontdekken. Of het nu gaat om een nieuw boek, een trendy gadget of een exclusieve korting, zo’n welkomstgeschenk maakt het starten van een abonnement net dat beetje specialer.

Maar met zoveel abonnementen en aanbiedingen die er zijn, hoe vindt u de beste deals? Hier komt kadobijabo.nl in beeld. Zij hebben het werk al voor u gedaan door de meest aantrekkelijke abonnementen met kado-aanbiedingen op één plek te verzamelen. Door te kiezen voor kadobijabo.nl bespaart u niet alleen tijd en moeite bij het zoeken naar de perfecte deal, maar verzekert u zichzelf ook van de beste waarde voor uw geld. Waarom zou u genoegen nemen met minder, als kadobijabo.nl het beste voor u op een rijtje zet? Ontdek vandaag nog de beste kado’s bij uw favoriete abonnementen!