Wat is een proefabonnement

Een proefabonnement is een abonnement met een zeer korte periode tegen een scherp tarief, hierdoor kunt u tegen relatief lage kosten het abonnement uit proberen. Voordat u dus een abonnement op een krant neemt kunt u er ook voor kiezen om eerst een proefabonnement op een krant naar keuze te nemen, zo kunt u zien of de krant echt bij u past.

Krant proefabonnement aanbiedingen

Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft KadobijAbo alle proefabonnementen van zowel regionale als landelijke kranten voor u op een rij gezet. Kies hier de krant die bij u past en ontvang deze krant binnen korte periode voor het eerst in huis!

bent u niet op zoek naar een kranten proefabonnement maar naar een normaal kranten abonnement, bekijk dan onze krant aanbiedingen pagina voor alle actuele krant aanbiedingen.

Proefabonnement

Landelijke kranten:

Algemeen Dagblad
Het Financieele Dagblad
Het Parool
De Telegraaf
Trouw
De Volkskrant

Regionale kranten:

BN DeStem
Brabants Dagblad
Dagblad van het Noorden
Eindhovens Dagblad
Friesch Dagblad
De Gelderlander
Leeuwarder Courant
De Limburger
Limburgs Dagblad
PZC
De Stentor
Tubantia

Kranten voor kinderen:

7Days (voor 12 tot 18 jaar)
Kidsweek (voor 7 tot 12 jaar)

Proefabonnement Top 3

1: Kranten proefabonnement 4 weken voor €4,-! Keuze uit diverse titels.
2: Dagblad van het Noorden 10 weken voor €15,-
3: Privé Cadeau bij de Telegraaf krant proefabonnement

Dagblad van het Noorden Proefabonnement

Neem nu een proefabonnement op het Dagblad van het Noorden tegen een flinke korting. Lees de krant met nieuws uit uw regio. U ontvangt de krant zes dagen per week op de mat. Bovendien heeft u onbeperkt toegang tot de digitale krant. Dit abonnement stopt automatisch! Dagblad van het Noorden Proefabonnement Compleet voor €20,- Weekend…

Details

De Volkskrant proefabonnement 4 weken voor €4,-

Met dit proefabonnement ontvangt u de Volkrant 4 weken lang voor slechts €4,-. U ontvangt de krant 6 dagen per week in de bus en u heeft bovendien toegang tot de digitale krant.

Het abonnement stopt automatisch!

Abonnement periode: 4 weken.
Abonnement prijs: €4,-.

de Kanttekening proefabonnement

Neem nu een proefabonnement op de Kanttekening! De Kanttekening is een nieuwe krant die zich primair richt op de Nederlandse samenleving. Een krant die vrij is van vooroordelen. Vrij zijn doen we samen, ongeacht afkomst, levensbeschouwing en levensstijl. U heeft keuze uit de volgende abonnementen: 4 Weken voor €2,- 4 Weken + maandelijks magazine voor…

Details

Proefabonnement op de Leeuwarder Courant

Neem nu een proefabonnement op de Leeuwarder Courant en ontvang de krant zes dagen per week op de mat. U heeft bovendien onbeperkt toegang tot de digitale krant.

Dit abonnement stopt automatisch!

Proefabonnement
Prijs: €18,00
Periode: 6 weken
Korting: 82%

Het Parool 4 weken lang voor slechts €4,-

Lees Het Parool 4 weken voor maar €1,- per week. U ontvangt de krant 6 dagen per week in de bus en u heeft bovendien toegang tot de digitale krant van Het Parool. Inclusief weekend special.

Abonnement periode: 4 weken.
Abonnement prijs: €4,-.

Dit abonnement stopt automatisch!

Proefabonnement op De Stentor 4 weken voor €4,-

Neem nu een proefabonnement op De Stentor met flinke korting! U ontvangt De Stentor nu 4 weken voor slechts €4,- bij deze aanbieding. U ontvangt de krant 6 dagen per week bij u in de bus. Bovendien heeft u toegang tot de digitale krant. Dit proefabonnement is inclusief weekendspecial en magazine! Proefabonnement Prijs: €4,00 Periode:…

Details

Proefabonnement op De Gelderlander 4 weken voor €4,-

De Gelderlander proefabonnement. Lees deze krant nu 4 weken voor slechts 4 euro. Neem nu een proefabonnement op De Gelderlander. U ontvangt de krant 6 dagen per week bij u in de bus. U heeft ook toegang tot de digitale krant. Inclusief weekend special en magazine! De Gelderlander brengt u elke ochtend volledig op de…

Details

Proefabonnement op het Brabants Dagblad

Neem nu een proefabonnement op de krant het Brabants Dagblad. Bij dit proefabonnement leest u de krant 6 dagen per week. Het Brabants Dagblad is een ochtendkrant die je volledig op de hoogte houdt van wat er speelt in de regio.

Proefabonnement
Prijs: €4,00
Periode: 4 weken

Bekijk de Aanbieding >>