VPRO Gids met gratis boek

Bij een abonnement van 12 maanden op de televisiegids VPRO gids ontvangt u op dit moment een gratis boek: “Passagiers/achterblijvers” ter waarde van €21,99 cadeau. Sluit een VPRO televisiegids abonnement af voor 12 maanden en ontvang dit kado. VPRO Gids: Een Onmisbare Televisiegids én een Gratis Boek! De VPRO Gids is al jaren een vast…

Lees verder!

VPRO gids met korting

Ontdek de wereld van de VPRO Gids voor slechts 10 euro! Voor de komende 10 weken krijg je toegang tot onze exclusieve inhoud en ontdek de beste programma’s die de VPRO te bieden heeft. Van verdiepende documentaires tot aangrijpende verhalen, de VPRO Gids heeft iets voor iedereen. Profiteer nu van deze unieke aanbieding en ontdek…

Lees verder!
VPRO televisiegids aanbiedingen logo

De Unieke VPRO TV-gids: Mis Niets Meer op Televisie!

Vindt u het uitdagend om te kiezen uit het uitgebreide media-aanbod? Met de VPRO Gids hoeft u niets te missen. Deze gids biedt een zorgvuldige selectie van de beste televisieprogramma’s, series, documentaires, boeken en films, compleet met boeiende achtergrondverhalen en exclusieve interviews.

  • Alleen maar op papier: Geniet van de VPRO Gids die wekelijks bij u op de mat valt. Het fysieke plezier van bladeren en ontdekken. Abonneer nu en ontvang een uniek cadeau!

  • Alleen maar digitaal: Altijd bij de hand en volledig actueel, de digitale VPRO Gids is de voordeligste keuze. Ontdek het nu!

  • Op papier én digitaal: Combineer het beste van beide werelden. Schrijf u nu in en ontvang een exclusief boek cadeau!

televisiegids VPRO TV-gids aanbiedingen, vrouw die met een televisie gids op schoot naar een televisie kijkt.

Speciale Korting & Cadeau Actie bij uw VPRO televisiegid!

VPRO waardeert haar abonnees. Daarom zijn er tijdelijke acties waarbij u profiteert van speciale kortingen en welkomstgeschenken. Of het nu gaat om de papieren gids, de digitale versie of beide, er is altijd een aanbieding die bij u past.

Wilt u een abonnement schenken? Of misschien overstappen van de papieren naar de digitale VPRO Gids? Ontdek de vele abonnementsvormen en kies de beste optie voor uzelf of voor een geliefde.


Steun de VPRO op andere manieren
Niet alleen via een abonnement, maar ook door lid te worden of een donatie te doen, kunt u de VPRO ondersteunen. Elke bijdrage helpt ons om kwaliteitscontent te blijven leveren.