televizier televisiegids logo

Duik in de Wereld van Televisie met Televizier TV Gids Aanbiedingen

Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste films, series, soaps, en het laatste nieuws uit Hollywood, dan is de Televizier TV gids jouw ultieme compagnon. Overzichtelijk en duidelijk vormgegeven, Televizier biedt je een complete blik op de programmering van Nederlandse zenders, satellietzenders en webtelevisie. Het is meer dan alleen een tv-gids, het is een complete televisiegids voor de liefhebber.

Sinds het televisieseizoen van 2006/2007 heeft Televizier een moderne en stijlvolle uitstraling. Met vaste columnist Daan Schuurmans, bekend van de serie Westenwind en de film Costa!, brengt Televizier een vleugje glamour in je woonkamer. Verwacht meer focus op soaps, films, series, binnenlandse en buitenlandse tv- en filmsterren, en muziek. Daarnaast is er ook een nieuwe shoppingrubriek die aandacht besteedt aan mode, beauty, koken en reizen.

Ontdek de Voordelen van Televizier TV Gids Aanbiedingen

Bij Televizier draait alles om het bieden van waarde en een optimale kijkervaring. Dat is de reden waarom we fantastische kortingen en welkomstgeschenken aanbieden voor nieuwe abonnees. Probeer de Televizier tv-gids nu de eerste 52 weken extra voordelig uit, met maar liefst 55% korting op de normale prijs!

Sluit je aan bij de Televizier-familie en ontdek een nieuwe manier om televisie te ervaren. Van het laatste nieuws uit Hollywood tot aan prijsvragen en lezersaanbiedingen, Televizier heeft het allemaal.

Alle actuele Televizier TelevisieGids Aanbiedingen op een rij