Tijdschrift Historia met korting

Lees een jaar lang het tijdschrift historia voor slechts €42,50. Historia is het grootste en meest toonaangevende populair historische magazine van Nederland en België. In Historia beleef je in ruim 116 pagina’s de belangrijkste veldslagen uit de krijgsgeschiedenis. Je beleeft de geschiedenis met Historia. Het abonnement stopt automatisch! Abonnement periode: 9 nummers – 1 jaar.…

Lees verder!

Pak Nu 23% Korting op een Jaarabonnement bij Tijdschrift.nl!

Profiteer nu van een jaarabonnement op Tijdschrift.nl met 23% korting! Bent u een liefhebber van tijdschriften? Dan hebben we goed nieuws voor u! Tijdschrift.nl komt met een geweldige aanbieding waarbij u kunt genieten van een jaarabonnement met maar liefst 23% korting. Waarom kiezen voor Tijdschrift.nl? Tijdschrift.nl is dé plek waar u al uw favoriete tijdschriften…

Lees verder!

Algemene Tijdschrift Abonnement Aanbiedingen:

Tijdschrift abonnement met kado. Op deze pagina vind u alle tijdschrift abonnementen waarbij uw korting of een cadeau ontvangt, Het standaard kadobijabo plaatje zie je hier met in zijn hand een open tijdschrift dat hij aan het lezen is.

Ontdek de wereld van tijdschriften met onze exclusieve abonnementsaanbiedingen. Van boeiende historische verslagen tot de laatste wetenschappelijke ontdekkingen, onze selectie heeft voor elk wat wils. Verrijk je kennis, inspireer je creativiteit en geniet elke maand opnieuw. Kies jouw favoriet en ontvang een speciaal welkomstgeschenk bij elk abonnement!

Historia tijdschrift aanbiedingen:

Reis terug in de tijd met Historia. Dit tijdschrift brengt de grootste gebeurtenissen, intrigerende persoonlijkheden en cruciale beslissingsmomenten uit het verleden tot leven. Of je nu geïnteresseerd bent in oude beschavingen, wereldoorlogen of de renaissance, Historia duikt diep in de archieven om je een verhelderend beeld te geven. Neem een abonnement en krijg naast fascinerende inzichten ook een uniek welkomstcadeau.